Matte lektion.

Just nu sitter jag på matten! Charlie ignorerar mig för att han är en åsna !

Hatar mitt liv hej då!

Länkning.

Hej, jag tänkte bara byta länk med världens gulligaste tjej! Hennes namn är Cajsa och hon har en superblogg som alla borde checka! Vi går i samma cheergrupp om någon vill veta :)
Hennes blogg heter cajsasundellin.blogg.se !!

Skype.

Hej alla som är uppe ! Jag ska sova nu för jag är as trött! Charlie kommer att mörda mig men jaja !
JAG ÄLSKAR DIG SÅ HIMLA MYCKET BABY


Smink

Jag använder smink dagligen och känner mig mer bekväm i det som person. Sen finns det såklart andra som har en annan uppfattning, jag överdriver inte med min sminkning men föredrar hellre att överdriva än att underdriva. Jag har också dagar då jag tycker att smink är överskattat som exempel när jag ska på söndags träningen och träffa tjejerna. Då skiter jag i allt och åker i mjukisar och helt oborstat hår. Det smink jag använder är helt enkelt foundation, ögonbrynspenna, puder, brunpuder, mascara och eyeliner. På skoldagar så överdriver jag så lite som möjligt, jag kanske sätter på mig lite mer när jag ska vara med Charlie efter skolan.
Ja, nu vet ni fet helt enkelt !

Fantasi ?

Jag har verkligen INGET att skriva om :/
Jag försöker att komma på något skoj men det ända som kommer upp är att jag ska äntligen få vara med älskling imorgon :D Fast jag ska bara dit för att se hans hus en sista gång innan han flyttat till Söder !
Jag är så himlans avundsjuk på honom :( Jag ska gnugga mitt huvud och se om jag kommer på nått roligt att skriva..
Skriver ikväll ! See ya :D
Jag och Becca i 6an ♥

Bilder.

Hej! Jag lovade ju att lägga upp bilder från resan. Asså det är inte så många men.. Jaja ;)

 

 

Hemma.

Hej, jag har kommit hem nu! Den här lilla resan har varit jätte skönt, jag behövde verkligen komma bort från allt.
Idag har jag bara chillat med Astrid i poolen och så.
Nu ska jag ta en tupplur, jag lägger upp bilder ikväll från resan!

Astrids nya hår!

Omg!! Astrids nya hårfärg är AWESOME :D
Jag har alltid velat ha sådär lite askblont men jag får typ bara gult hår när jag färgar blondare :(
Här är innan och efter :

A la resturante de Birka cruises.

Hej ! Jag, mina föräldrar och Astrid sitter på resturangen nu på båten och vi ska snart äta jättefint! Ikväll ska jag och Astrid festa loss! Vi ska på beach party men först ska vi sjunga karaoke :) haha, det kommer bli roligt! Sen imorgon ska vi få spa och bada i poolen ! Puss !

Birka Paradise.

Hej, jag och Astrid ska till Finland nu!
Vi ska åka tur och tur med Birka cruises. Det ska bli jätte roligt hörs ikväll !

Med Mirre.

Hej, igår sov Mirjana här. Vi vaknade typ nyss och hon ska snart träffa Becca.
Jag ska skriva nått bra idag :) Jag lovar ♥
Här kommer en bild från MediaMarkt igår !



AWESOME!!

Rhys.

Med Rhys i skolan. Jag har as tråkigt !

På tuben.

Hejsan ! Idag har jag hittills varit ganska glad. Jag sitter på tunnelbanan till skolan nu med min varma choklad från pressbyrån :) idag ska Mirjana sova hos mig! Men innan ska vi vara med Louie/alex? Aja puss hej :)

HSM

Tjenare! Nu är jag påväg hem från skolan.. Jag går ju i Kulturama så jag och ett gäng andra har fått i uppgift att sätta ihop en 15 minuters musikal av den välkända "high school musical". Det går väl sådär men det värsta är att vi ska visa upp allt vi har gjort imorgon för alla lärare. Sen nästa vecka har vu föreställning och skit, jag spelar Chelsea och jag har typ ingen aning om vad jag ska ha på mig.
Nu ska jag hem och passa min hund så att vi inte blir vräkta för att han skäller så mycket !

God natt.

God natt alla fantastiska läsare ! Tusen pussar från mig :)
Jag och älsklingen för typ 1 år sedan... Saknar dig..

.

Vapiano.

Min pappa sa imorse att han tyckte att det skulle gå på resturang efter min cheer kl 9 en onsdag. Så nu sitter jag här och väntar på att min mat ska komma! Blog ya later bitch ;)

Mirjana.

Hello everyone! Jag HATAR mitt liv just nu, allt är jobbigt med min pojkvän eftersom vi har en "paus". Jag vill bara resa bort dit ingen känner mig för ett tag..
Jag vill bara berömma min vackra kompis Mirjana här på min blogg för att hon hjälper mig väldigt mycket nu genom allt det här! Tack bästisen :)

Gitarr halsband.

Hej! Jag tänkte bara visa mitt halsband som jag fick från Charlie på våran ettårsdag :) jag älskar honom så himla mycket !

På teatern.

Hej ! Jag och mamma är på teatern och väntar på mina morföräldrar :)
Här är en bild på mig och mamma !

Svansjön.

Shuuu! Nu är jag med mamma på Burger King och vi ska snart gå på svansjön på Oscarsteatern! Uppdaterar kanske ikväll :)

Fuck My life.

Hej, jag hatar den här dagen så jävla mycket!!
Jag har bråkat med Charlie hela dagen och smart som jag är så har jag as tunna byxor på mig så jag fryser AS mycket!
Jag ska åka hem till min kompis nu så kan jag låna mjukisbyxor!
Ha det BÄTTRE ÄN JAG!

Nighty nighty.

Hej alla :) jag vill återigen tacka för att min statistik stiger, jag blir SUPER glad!
Nu ska jag sova bort min värk i magen och hoppas att jag mår bra imorgon. Jag önskar att alla kunde sluta vara så upptagna på att fixa sig för andra istället för att må bra själva.. Aja, CIAO!

Naglellack.

Hej! Nu har jag målat mina naglar. Jag bloggar efter jag gjort mig i ordning.
Puss

Tvärbanan.

Hej alla homosapiens! Jag är nu påväg till mina bröder som bor i Gröndal. Jag ska plugga as mycket eftersom jag har prov imorgon i matte. Så min snälla bror Aksel ska hjälpa mig..
Jag har så fruktansvärt ont i min mage!

Rhysie älskade.

Hej! Nu är jag lite piggare efter att ha varit med mina vänner. Jag och Rhys är på NO:n nu. Jag ska sova hos mina brorsor ikväll, uppdaterar senare!

Musik.

Nu är jag på min musiklektion. Jag hatar mitt liv allt är förstört och jag ska uppvisa när jag sjunger och spelar gitarr -.-

Forever and always.

Mitt hjärta är krossat.

Paus?

Hur ska man definiera ordet "paus"? När det gäller förhållanden alltså. Är det så att man ska ha någon bestämd tid att inte träffas och får man träffa andra? Jag tycker att denna fråga är väldigt jobbig. När man älskar en person så himla mycket men det verkligen inte funkar, ska man ta en paus eller göra slut?
Jag HATAR ordet paus! Man kan väl bara säga till den personen man är i ett förhållande med att man behöver lite andrum. Med ordet PAUS finns så mycket regler som man i förhållandet måste bestämma själva vad som passar bäst för de.

Träning nu.

Hej, jag ska på min cheer nu och pigga upp mig. Jag är fett ledsen just nu pågrund av massa anledningar, mitt hjärta typ svider (på riktigt). Men jag hoppas att det blir bättre vid eftermiddagen när jag ska träffa personen det handlar om..
Hoppas att alla ni andra får en bra dag så ska jag också försöka ha det :)

Nacka.

Hej alla ! Mina föräldrar berättade nyss något super ! Jag ska flytta till Nacka igen, asså jag har flyttat 10 gånger då !
Jag ska flytta typ precis brevid Nacka Forum så det är AWESOME.
Jag ska sova nu för jag är sjuuuukt trött, dröm söta drömmar!



Typ utsikten från min nya lägenhet :)

Megan fox.

Hej alla sötisar. Många brukar säga till mig att jag är väldigt lik skådisen Megan Fox. Jag tar det självklart som en komplimang eftersom hon är typ världens snyggaste och har blivit utvald till "årets sexiga ikon".
Vad tycker ni?


PUSS :)


Off i go..

To bye chips by myself on a Saturday
-.-

Well this is Awesome.

Fuck you.

Det finns TVÅ människor i ett förhållande men det finns alltid en liten hora som inte kan räkna !


hahahahahahahaha.


Tack tack.

Tack så mycket för att min statistik har stigit :) Blir super glad, fortsätt så. Då lovar jag att jag uppdaterar 10 gånger mer! Tipsa kompisar och länka så gör du min dag. Jag ska ringa Charlie nu så hörs vi senare!
BLOG YOU LATER!
PUSS PUSS PUSS

The vampire diaries.

Hej sötisar :)
Jag har precis tittat klart på ett avsnitt av min favoritserie! Ja, ni ser ju rubriken. Asså, jag har verkligen fastnat, jag bara undrar? Är det egentligen någon i VP som inte ser ut som modeller. Det är kanske bara det som här så att det inte är helt verklighetstoget för att i det verkliga livet så är inte alla så vackra. De har gjort allt så bra i serien! Man tror seriöst att det finns vampyrer efter man har sett VP! Men nu ska jag titta på ett till avsnitt! Hahahah :)

 

Borta bra men hemma bäst.

Hej älsklingar! Jag skulle bara skriva lite snabbt att jag var hemma nu. Jag hade jätte trevligt igår med Astrid och alex, hahah. Vi kollade på klassikern disneys superhjälarna!
Asså ni förstår inte hur ont i magen jag har. Jag har inte ätit något sen lunchen igår -.-
Aja, nu ska jag plugga matte ! :)
Och det är INTE en cigg som Astrid håller i, fast det ser ut som det!

Hemma hos bröder.

Tjenare! Nu sitter jag och pluggar matte med min IQ brorsa Aksel! Hahah, asså jag har prov på tisdag så nu måste Jac gnugga min hjärna eller vad man säger-.-

Back to school.

Hej alla nördar som läser min nörd blogg ! Jag ska åka till skolan om 10min.
Idag efter skolan ska jag vara med Astrid och vi ska antagligen träffa min kompis Alex och hans kompisar, vi får se vad vi hittar på.
OMG! JAg är så jävla trött !! Och mamma skriker på mig hela morgonen :/ FML FML FML.
Tja då, nu drar jag.
TTYL :D

Plugg plugg och...vad var det sista... PLUGG

Tjenis penis! Nu ligger jag här hemma själv och pluggar. Typ as tråkigt menmen. Jag ska skriva något lite roligare att läsa ikväll än om min tråkiga vardag! Haha, ha så kul så länge !
As ful bild just nu men jaaaa...

Chorizo.

hej nu sitter jag och pappa och äter korv :) Charlie var tvungen att gå men jag och pappa har det myyyys. Jag ska plugga matte senare tror jag. Jag skriver mer senare för nu ska jag äta !
Slänger in en bild också :
KOOOOOOOOOORV :)

Hemma nu.

Hej alla sötisar ! Nu är jag och Charlie hemma hos mig, vi ska äta mellis nu även fast vi ska äta middag om en timme ( KNAAAS ). Jag ska blogga efter älsklingen har gått :D Hejsan svejan..

Vi just nu:




hahahhah. DRIIIIV på sista bilden :D

SL

Hej! Nu ska jag berätta om vad jag tycker om fucking SL. Jag tycker att typ 90 % av alla anställda där är djävulens avföring ! Jag säger inte att ALLA anställda är dumma, utan 10 % är bra människor. Dem bara tänker på sig själva som alla andra här i Sverige. Dem skiter i om de åker med sin skruttbuss några minuter senare än vad de skulle, det gör ju inte dem något. Men om jag kommer 2 minuter försent till min lektion så blir jag utelåst och missar hela lärarens viktiga info -.-

Så för att sammanfatta detta blogginlägg så...
JAG HATAR SL!!!! Tack hej då :)

Fuck the world before it fucks you!

JUST NU :







Hahahah :) Nu är jag klar för sängen...OSMINKAD OCH ALLT :D

Worst day of my life.

Hej alla... Jag hatar den här dagen. Mina föräldrar, smarta som de är har inte köpt något busskort till mig Plus att min mobil dog.... Jag visste att min pojkvän var i närheten så jag lånade en randoms mobil och frågade om han kunde komma och hjälpa mig, men saker gick som det gick och han vägrade..
Så där stog jag, helt själv och oälskad, jag fick planka :( JAG HATAR ATT PLANKA! Jag tycker det är så respektlöst!
Och sen åkte jag till min träning och hade roligt :D Aja, nu ska jag få lite sömn, jag ska skriva ett inlägg efter jag borstat tänderna bara ;)
Verkligen jätte fin.. NOOOOOOT!

Tortuga

Hejsan Svejsan...okej tönt! Men det jag pluggar just nu är Geografi, jag håller på med att "göra" ett land och en karta till det. Det är faktiskt ganska kul men jag är trött som har med skolan att göra. Mitt land heter TORTUGA som i rubriken :) Nu ska jag sova för jag är trött på min terapi...
Ha det roligt, för det har INTE jag...



My beatiful friend Astrid :D

Hemma hos astrid.

Hej alla! Nu är jag hemma hos Astrid bästiis :) Vi pluggar och bara snackar och sånt. Jag ska typ sova här så det kommer nog inte bli så mycket sovandes inatt.. Vi har så jävla mycket läxor ! OMG, jag får panik typ första veckan efter lovet! men nu ska vi plugga mera. Kanske bloggar nått mer ikväll, får se! Puss alla

Plattar mitt hår.

Hej igen, kan fortfarande inte sova så jag tänkte att jag kan platta mitt hår för att slippa det imorrn :)
Så nu lyder min fråga såhär... *trumvirvel*...
Vad är finast plattat eller naturligt? Ingen kommer naturligtvis att svara för att klockan är halv 12 sååå...
Men jajaja, hoppas ni drömmer fina drömmar ! :)



Osminkad och fin men här har ni såå, vad är svaret ?

FML FML FML FML FML FML FML FML FML ..

Hej alla som är vakna nu :/ Kan inte somna! OMG, jag ska upp om typ några timmar, fuck my life.
Okej typ dampar men ja...emph...
Jag har absolut inget att skriva om. Jag är för trött... MEN JAG KAN INTE SOMNA!!
Okej okej...
jag blir tvungen att titta på ett avsnitt av Vampire Diaries... Stackars lilla mig, right? Hahah, asså omg jag typ sitter och skrattar i min ensamhet. Fuck my life...
Förlåt för att jag störde er på min blogg, nu ska jag försvinna in i vampyr världen och bli uppäten... Blog you later...



Älskade vännen och jag i höstas typ.. :)

Jag är cheerleader och INGEN hora.

Hej, jag blir så sjuuuuukt sur på folk som tror att cheerleaders bara springer omkring som horor och bara hejar på killar. Det är INTE sant.
Testa att kasta upp någon i luften och bli sparkad i ögat flera gånger i rad, och bara för att det inte såg bra ut för att man fick 50 kilo på huvudet så får man göra 20 armhävningar efter varje fel.
När du har gjort det, då vill jag se dig säga att cheerleading inte ä en sport.
Jag har skadat mig sååååååååååååååååååå gånger på mina träningar, jag har fått ett ärr i min hårbotten pågrund av en skada...
Och ja? Vi har korta tjolar och korta shorts, det är pågrund av säkerhetsskäl. Man får inte göra någonting i cheer om man har långa byxor eller hoodie på sig. Om man ska göra en bakåtvolt och får luvan i ansiktet när man ska landa så kan det gå illa.
Det är som om man skulle säga att simmare var horor för att dem hade baddräkt på sig ?
Simning är en sport, men det är cheerleading också ! Snälla få in det i era huvuden!

John Blund.

Hej ! Jag ska nanna snart ( sova enligt mig och mamma ) haha. Jag har precis pratat med Charlie min älskling så nu ska jag försöka så lite sömn innan min förbaskade väckarklocka tjuter ;) haha! Imorgon skulle jag ha varit med Charlie men han sa att han typ skulle plugga -.- Oh well... Jag kommer antagligen vara med min bästis Astrid som jag alltid är på tisdagar eller så åker jag hem och är forever alone...som vanligt...
Ni får sova så sött så bloggar jag så fort jag har tid ! Haha :) Ha det bäst din häst !

Random bild för forever ago...

Självförtroende

Du kommer aldrig helt kunna undvika alla människor som ser ner på dig, du kommer aldrig kunna vända ryggen mot alla som försöker sänka dig. Men så länge du försöker titta framåt så kommer det att bli bättre, jag lovar.
Jag, Frida Agnes maria Mattsson är absolut inte den finaste, vackraste, coolaste tjejen i min klass. Det betyder inte heller att jag är hatad? Jag har världens finaste vänner och en helt underbar pojkvän. När jag går i korridoren så kan folk kolla snett på mig, det händer ganska ofta.
Jag är inte anpassad för er? Jag har de kläder och bär de smink jag tycker om. Ger det er rätt att se ner på dem som ni inte tycker passar er umgängeskrets?
Jag går verkligen inte runt och tycker synd om mig själv på dagarna. När folk har sårat mig så försöker jag blicka framåt och då ser jag faktiskt vilka mina riktiga vänner är :)
Du som läser detta är en helt fantastisk människa även fats du har en och annan valk på magen eller fast du har stripigt hår! Du är AWESOME! Istället för att lägga ner tid och kraft på de som vill sänka dig så kan du vända dig till människor som tycker om dig ! Sluta att sitta hemma en fredagkväll och tyck synd om dig själv utan gå ut och LEV!
Skratta så att du ligger på golvet och gråter med dina riktiga vänner istället :D

Du är starkare än dem !
RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWR!

//Frida

Träning

Hej alla fina som läser min blogg ! Som ni ser på rubriken så har jag precis haft träning. Om jag inte skrivit det innan så går jag på cheerleading. Och JA, DET ÄR EN SPORT! Jag kan skriva mer om det i något senare inlägg :) Ja, nu är jag i allafall hemma och ska snart äta och sedan plugga... Förlåt för tråkig info... Men jag ska skriva nått mer intressantare senare ikväll tror jag!
En bild på mig och några vackra människor i mitt lag !

Sleep tight

Tjenis Penis :) jag har precis pratat klart med min älskling som jag äntligen ska få träffa imorgon. jag har inte träffat honom sen i fredags typ :( Aja, nu ska jag nog sova... eller så ska jag se ett avsnitt av vampire Diaries...eller två.
Asså jag hatar Astrid, förut sa jag hela tiden "jag hatar Vampire diaries, det är så jävla överdrivet" och nu har hon torterat mig med avsnitt så... jag är besatt, haha jag har kollat på typ hela första säsongen idag...
Aja, GOD NATT !
hahah, random bild på min hund i somras :)

Alicia finaste Fornstam

Tack så jätte mycket med all hjälp med bloggskiten Alicia. För de som vill veta så är alltså Alicia Fornstrand min kompis från mitt cheerleading lag ! Hon är en as skön tjej som förtjänar det allra bästa :) Tack igen kompisen min !
Aalucia.blogg.se ;)

TTYL..

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0